Výsledky benefice Pošli kačku

Facebook
Twitter
E-mail
Tisk

Počasí akci Pošli kačku tentokrát přálo, a tak bylo 13. května do benefičního závodu vysláno 475 malých a 19 velkých firemních kaček. Soutěžní kačka Digital Academy sice závod nevyhrála, to ale vůbec nevadí. Při celé benefici se totiž podařilo shromáždit skvělých 82 751 Kč na nákup pomůcky pro děti se zdravotním postižením. 

 

Malé kačky hodili do Vrchlice pan starosta Lukáš Seifert, pod jehož záštitou se benefice konala, senátor Bohuslav Procházka a zástupce firmy Foxconn, která realizaci benefice finančně podpořila. 

Programu na startu se ještě účastnila Soňa Podholová, provozní ředitelka Vinných sklepů Kutná Hora, která při této příležitosti předala zástupkyni Střediska Na Sioně darovací šek na 5 000 Kč. 

Do cíle nakonec doplulo všech 475 malých a 19 velkých závodnic. Velké kačky reprezentovaly firmy působící na Kutnohorsku. Do veřejné sbírky tak doplulo 82 751 Kč na novou pomůcku pro děti se zdravotním znevýhodněním. Majitelé nejrychlejších kaček se mohou těšit na vyhlídkový let od Aeroklubu Zbraslavice nebo na voucher na únikovou hru. Startovní čísla výherních kaček je možné dohledat na portále závodu www.poslikacku.cz

Doprovodný program v cíli závodu obohatila zpěvačka Andrea Kapounková, která svým zpěvem děti roztančila. Kutnohorští sokolové připravili sportovní koutek. Nechybělo malování na obličej, o které byl zájem až do úplného konce. 

Nová pomůcka, 3D box promítající interaktivní programy, již dorazila na naše pracoviště Oblastní charity v kutné Hoře, kde bude pomáhat dětem se zdravotním znevýhodněním. 

Kompletní fotogalerie a video z benefice jsou na webu Pošli kačku, další fotky pak na webu našeho Střediska Na Sioně.

 

 

Nábor nových studentů v Kolíně

Dnes probíhal v OC Futurum v Kolíně „nábor“ nových studentů BEZ PŘIJÍMAČEK !!! Bez stresu Kvalitní vzdělání Exkluzivní komunita Česká i anglická maturitaPŘIJETÍ NA ZÁKLADĚ

Munk competition poprvé na Digital Academy

V letošním roce měla Digital Academy poprvé tu čest hostit soutěž Studijního nadačního fondu Dr. Ing. Františka Munka a Naděždy Munkové – Prášilové.  Studenti z