Zahájení školního roku 2023/2024

Facebook
Twitter
E-mail
Tisk

Pro enormní zájem o studium na naší škole byly v tomto školním roce otevřeny dokonce 3 první ročníky, do kterých se rozdělilo 79 nových studentů. Z této skutečnosti máme opravdu velikou radost a všechny nové studenty u nás na škole tímto srdečně vítáme!!!


Nový školní rok 2023/2024 začal i na naší střední škole v pondělí 4. září. Slavnostní zahájení proběhlo v 10 hodin dopoledne před budovou školy. Poté se studenti se svými třídními učiteli rozešli do svých tříd. Následoval individuální program ve třídách a zároveň probíhalo focení studentů všech ročníků do připravované školní ročenky. 

Celý první týden nového školního roku byl, především pro studenty prvního ročníku, poněkud hektický. Hned druhý školní den v úterý 5. září v brzkých ranních hodinách odjeli studenti prvních ročníků na adaptační kurz, ze kterého se vrátili až v pátek 8. září. V pátek zase studenti druhého ročníku navštívili naši partnerskou školu Obchodní akademie Praha.

V následujícím týdnu bude probíhat výměnný pobyt se studenty ze španělského města Murcia, kde byli naši studenti na výměnném pobytu v minulém školním roce. V tomto týdnu pro studenty také začne výběr volitelných předmětů.

Obsáhlou fotoreportáž z proběhlého adaptačního kurzu prvních ročníků a nadcházejícího výměnného pobytu se španělskými studenty přineseme v dalších článcích.


Nábor nových studentů v Kolíně

Dnes probíhal v OC Futurum v Kolíně „nábor“ nových studentů BEZ PŘIJÍMAČEK !!! Bez stresu Kvalitní vzdělání Exkluzivní komunita Česká i anglická maturitaPŘIJETÍ NA ZÁKLADĚ

Munk competition poprvé na Digital Academy

V letošním roce měla Digital Academy poprvé tu čest hostit soutěž Studijního nadačního fondu Dr. Ing. Františka Munka a Naděždy Munkové – Prášilové.  Studenti z