Halloween 2023

Facebook
Twitter
E-mail
Tisk

 

Včera, dne 31. října, bylo na naší škole všechno jinak než obvykle! Žáci i učitelé přišli do školy v nápaditých maskách a převlecích, připraveni na jedinečný Halloween. Někteří žáci si na svých kostýmech dali opravdu záležet a přišli do školy v úžasných a kreativních výtvorech.

Atmosféra byla naplněna radostí a tajemstvím. Žáci i učitelé museli občas hádat, kdo se skrývá za jednotlivými maskami. Každá třída vybrala svého zástupce s nejlepší maskou. Nominovaní soutěžili o titul nejlepší masky celé školy. Žáci hlasovali projevem hlasitosti. Čím lepší maska, tím větší zvukové nadšení ze strany žáků.

Celá akce byla skvělým způsobem, jak se žáci mohli odreagovat od každodenní rutiny a zažít něco nezapomenutelného. Všichni si to užili do poslední chvíle a mnozí už se těší na příští rok, aby mohli předvést ještě originálnější a strašidelnější kostýmy.

Halloween na naší škole letos skutečně zaznamenal úspěch, a těšíme se na to, co nám přinese příští rok!

Nábor nových studentů v Kolíně

Dnes probíhal v OC Futurum v Kolíně „nábor“ nových studentů BEZ PŘIJÍMAČEK !!! Bez stresu Kvalitní vzdělání Exkluzivní komunita Česká i anglická maturitaPŘIJETÍ NA ZÁKLADĚ

Munk competition poprvé na Digital Academy

V letošním roce měla Digital Academy poprvé tu čest hostit soutěž Studijního nadačního fondu Dr. Ing. Františka Munka a Naděždy Munkové – Prášilové.  Studenti z