Naše futsalová cesta: Radost ze soutěže a nezlomná vůle

Facebook
Twitter
E-mail
Tisk

Nedávno jsme se představili na futsalové scéně a i když jsme nezačali vítězně, máme důvod k radosti a hrdosti. Naši odvážní žáci přistoupili k prvním zápasům s nadšením a odhodláním, které jsou pro nás nesmírně inspirující.

Ve svém prvním zápase jsme sice nezvítězili, ale odvaha, kterou naši hráči prokázali, byla nádherná. Do druhého zápasu jsme vstoupili s novou energií a spoluprací, což přineslo několik krásných gólů a zápas skončil remízou. V třetím zápase jsme se znovu postavili proti výzvě, ačkoliv jsme nakonec nevyhráli, naši hráči bojovali do poslední chvíle.

Děkujeme našim sportovcům za jejich nadšení, energii, odhodlání a nezlomnou vůli. Vaše nasazení je pro nás vzorem a motivací do budoucích zápasů. Věříme, že s každým dalším zápasem budeme jako tým sílit a růst. 

Držíme vám palce do dalších zápasů, které nás čekají. 


naše futsalová cesta - 01
naše futsalová cesta - 02
naše futsalová cesta - 03
naše futsalová cesta - 04
naše futsalová cesta - 05
naše futsalová cesta - 06
naše futsalová cesta - 07
naše futsalová cesta - 08
naše futsalová cesta - 09
naše futsalová cesta - 10
naše futsalová cesta - 11
naše futsalová cesta - 12
naše futsalová cesta - 13
naše futsalová cesta - 14
naše futsalová cesta - 15
naše futsalová cesta - 16

Nábor nových studentů v Kolíně

Dnes probíhal v OC Futurum v Kolíně „nábor“ nových studentů BEZ PŘIJÍMAČEK !!! Bez stresu Kvalitní vzdělání Exkluzivní komunita Česká i anglická maturitaPŘIJETÍ NA ZÁKLADĚ

Munk competition poprvé na Digital Academy

V letošním roce měla Digital Academy poprvé tu čest hostit soutěž Studijního nadačního fondu Dr. Ing. Františka Munka a Naděždy Munkové – Prášilové.  Studenti z