Pozvánka na veletrh středních škol SCHOLA PRAGENSIS

Facebook
Twitter
E-mail
Tisk

Nevíte si rady s výběrem střední školy? Uvažujete o studiu na naší škole Digital Academy Kutná Hora nebo na některé z našich sesterských škol v Praze? Navštivte náš stánek č. 207 a my vám s výběrem pomůžeme. 

Kromě důležitých informacích o studiu si můžete odnést řadu propagačních materiálů nebo se můžete zúčastnit soutěží o ceny. 

Těšíme se na vás ve čtvrtek 24. a pátek 25. listopadu od 9 do 18 hodin nebo v sobotu 26. listopadu do 15 hodin v Kongresovém centru Praha.



VIZUALIZACE NAŠEHO STÁNKU Č. 207 NA VELETRHU SCHOLA PRAGENSIS

O VELETRHU SCHOLA PRAGENSIS

Na veletrhu Schola Pragensis najdete všechny střední školy na jednom místě

Schola Pragensis je veletrh pražských středních škol, který je pražským magistrátem pořádaný každoročně již od devadesátých let v pražském Kongresovém centru. I tento rok pomůže desítkám tisíc školáků s výběrem střední školy. Koná se 24. až 26. listopadu 2022, denně od 9 do 18 hodin, v sobotu zkráceně do 15 hodin. Vstup je zdarma bez nutné registraci pro děti i rodiče, kteří své ratolesti na veletrh tradičně doprovází.

Do Kongresového centra se snadno dostanete metrem linky C – Vyšehrad. Pro vstup na veletrh využijte vchod číslo 2 a 3. Uvnitř veletrhu najdete stánky různých středních škol od odborných učilišť, průmyslových škol, konzervatoří, lyceí až po gymnázia. Ve třech patrech si tak studenti projdou přes stovku škol různých zaměření a potkají se se svými budoucími staršími spolužáky či učiteli, kterých se můžou ptát na cokoli, co je o škole ještě zajímá.

Pro orientaci na veletrhu si stáhněte aplikaci Schola Pragensis, ve které najdete mapu škol. Mimo to si v ní najdete profesní test pro zjištění oboru, na který se hodíte, instruktážní videa o výběru škol i jednotlivých zaměřeních a samozřejmě i katalog všech středních škol v Praze, stejně jako je tomu na webové stránce. Aplikace však navíc umožňuje ukládání vašich oblíbených škol, abyste je měli přehledně na jednom místě.

Více informací o veletrhu najdete na https://www.scholapragensis.cz/

Letní vzdělávací kurzy 2024

Pro potenciální zájemce z řad široké veřejnosti, našich stávajících i budoucích studentů nabízíme LETNÍ VZDĚLÁVACÍ KURZY !!!   Letní kurzy: 1) Intenzivní kurz angličtiny s

Gastronomická hodiny francouzského jazyka

Poslední hodina francouzského jazyka v letošním školním roce, která se konala minulý týden, se nesla v duchu překvapení. Paní učitelka si na rozloučení s žáky